Portfolio

Wegens geheimhoudingsplicht kunnen we hier slecht een greep uit onze projecten tonen.

Engineering

ingenieursbureau 78

Luchtbehandelingskast

Wegens uitbreiding van de productie-capaciteit en veroudering van de bestaande kast hebben wij ons bezig gehouden met de vervanging van de luchtbehandelingskast.

ingenieursbureau 99

Condensor

Om energie terug te winnen uit het huidige productieproces is deze installatie ontworpen.

ingenieursbureau 6767

Adapter voor montage

JQ Hightech heeft voor Bribus in een korte tijd twee kunststof adapters ontworpen en inhuis geproduceerd middels 3D printen.

3D metaal printen

3d metaal printen 2 (2)

Lagerhouder

70% lichter en minder onderdelen dan het orgineel. De montage van het onderdeel is aanzienlijk vereenvoudigd waardoor de montage tijd sterk is afgenomen.

3d metaal printen (26)

Flesopener

Een industrieel product ontwerp (IPO) student van de HAN had als opdracht een gebruiksvoorwerp te herontwerpen en te optimaliseren voor 3D metaal printen. Hij kwam met een gaaf ontwerp voor een sleutelhanger formaat flessenopener.

3d metaal printen 7

Luchtverdeelstuk

Voorheen werd dit onderdeel geproduceerd door verschillende complexe buizen aan elkaar te lassen. Na een herontwerp wordt dit onderdeel voortaan geprint.

Paprikasnijder (4)b 3d metaal printen

Paprikasnijder

Eerder konden de paprika's in maximaal vier stukken gedeeld worden. Door dit slimme ontwerp is het nu mogelijk om paprika's in 8 stukken te delen.

3d metaal printen

Dobbelstenen

Een klant van ons vroeg om een set unieke dobbelstenen te ontwerpen en te printen voor hem. Na een kort gesprek werd duidelijke wat hij voor ogen had en in welke stijl hij het ontwerp graag zou zien.

Industrieel design

Assemblage machine

Voor een machine die zorgt voor het assembleren en lassen van sensoren is een ontwerp gemaakt. De machine werkt volledig autonoom en bevat een voorraad aan halffabricaten en de producten die gereed zijn.

Kaptafel

Een interieurbouwer in de luxe jachtbouw vroeg om een gebruiksvriendelijk manier om een spiegel uit een blad te laten komen zonder hierbij veel fysieke kracht te moeten leveren.

Redesign handboor

JQ Hightech heeft een nieuw ontwerp gemaakt wat lichter, effectiever en duurzamer is. Er word een composiet buis toegepast waarbij de kenmerkende kleuren van het bedrijf in terug komen.

Meer informatie?

Neem dan contact met ons op